Usein kysytyt kysymykset


Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 1 - 2 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Saat sähköpostiisi seurantakoodin lähetyksen jälkeen. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti suoraan toimittajien varastoista ja tästä johtuen tuotteiden saapuminen perille kestää useimmiten noin 4 - 8 arkipäivää.


Toimitus on asiakkaillemme aina ilmainen ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiovelle asti.


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja jotta palauttaminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, yhteistyökumppanimme noutaa palautuksen toimitusosoitteesta. Teidän ei siis tarvitse nähdä vaivaa palautuksen toimittamiseksi postitoimipisteeseen.

Voit kotona tutustua tuotteisiin samalla tavalla kuin tutustuisit tuotteisiin myymälässä, mutta huomaa, että palautettavien tuotteiden ja niiden pakkausten tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Tämä tarkoittaa, että palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Palautusohjeet löydät täältä.


Tilauksen tekeminen on mahdollista sähköpostilla, mutta alle 500 € tilauksissa veloitamme sähköpostitilauksista 20 € pienlaskutuslisän ja kuluttaja-asiakkaiden on maksettava lasku etukäteen ennen tuotteiden lähettämistä.

Tilausta varten tarvitsemme sähköpostiin ostettavien tuotteiden täsmälliset nimet (tai linkit), toimitusosoitteen, laskutusosoitteen (tai verkkolaskutustiedot) ja puhelinnumeron.